Bio Azuki Bab, 500g Kiszerelés: 500 G TERMÉKJELLEMZŐK: 100% bio Azuki bab Laktózmentes Nem Génmanipulált Vegán termék Az adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Mire jó? Serkenti a vese működését, természetes vérnyomás-, koleszterin- és inzulinszabályozó. Felhasználása: Ragukhoz, salátaként, szalsza alapjaként, szendvicsekhez is használható. Távolkeleti ételek fontos összetevője. Csíráztatva salátaként fogyasztható. Főzés: Főzési ideje kb 45 perc Diéták: Candida diétába is beépíthető. A csíráztatott bab azonban csak főve ajánlott a candida diétában. Glikémiás index: 35 Receptek: Azuki bableves Tápanyagtartalom: 100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1493 / 357? Fehérje (g / 100 g) 21,5? Szénhidrát (g / 100 g) 58,4? Zsír (g / 100 g) 1,6 ?Élelmi rost (g / 100 g) 7,5 Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium?Vitaminok: A, B1, B2, B3, B6,